Не е ясно колко време са работили частните скоби  Помориец

...
Не е ясно колко време са работили частните скоби  Помориец
Коментари Харесай

Помориец поставя скоби на автомобили, които спират пред дома му, полицията го спипа

Не е ясно какъв брой време са работили частните скоби 

Помориец се самопровъзгласи за притежател на част от ул. „ Ропотамо “, до комплекс „ Бриз “ и слага скоби на всеки, който спре пред кооперацията му.  За случая ни алармира един от последните „ арестувани “ – 72-годишният Илия И., който през вчерашния ден, към 11 часа е останал заинтригуван от метода, по който намерил „ Форда “-си.

Той е локален гражданин, познава чудесно града и незабавно се е усетил, че нито имат право да му постановат някакви ограничавания, нито скобите на общината наподобяват по този метод.

Илия е подал неотложно сигнал на телефон 112.

Междувременно се появил и индивидът, който е закопчал предната дясна гума на колата му. Той му обяснил, че е спрял в непознат парцел, оповестил, че улицата е персонална негова собственост и в случай че водачът желае автомобилът му да бъде освободен, трябвало да си заплати.

До конкретизиране за сумата не се стигнало, защото на мястото пристигнали полицейски чиновници и с това посекли бизнес проектите на помориеца.

Той неотложно е отведен в районно управление (на МВР) Поморие, където съгласно информация на Флагман.бг са му формирани няколко акта, в това число и за безчинство. За случая е известена и Община Поморие, откъдето също ще вземат ограничения.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР